Zoek een rit

Carpoolen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Chauffeurs:

Besparen brandstof

Lifters:

Reizen goedkoper!

image

FAQ

 • Hoe werkt het?

  Hoe het werkt E24 is een “dienst” om passagier en bestuurder bij elkaar te brengen. E24 biedt een dienst aan voor leden (Passagier en Bestuurder)die deze in staat stelt om contact met elkaar op te nemen om een “ridesharing; meerijden” te organiseren. De website en de diensten zijn strikt beperkt tot het leveren van een dienst voor bestuurder en passagier die als privépersonen een ridesharing organiseren. De website is een communicatieplatform voor members die onderling afspraken kunnen maken. E24 verdient door passagier en bestuurder bij elkaar te brengen. De passagier betaalt  kredits om de gegevens van de bestuurder te krijgen. Betaling gaat via iDeal of een andere methode. bestuurder meldt zich bij E24 aan en vervolgens plaatst hij (zij) zijn rit. Bestuurder vraagt een bijdrage voor deze rit. De site is gekoppeld aan de Facebook- én Google accounts van de leden, waardoor je direct kunt zien met wie je eenzelfde interesses deelt. Op deze manier kan je veel gerichter selecteren wie bij jou in de auto stapt of andersom. Dit maakt het aanbieden of aanvragen van een rit een stuk interessanter. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om de betaling op het moment van de rit met de passagier te regelen.Door gebruik te maken van Google Maps wordt het zoeken op bestemming een stuk makkelijker gemaakt. Ook wordt een koppeling gemaakt met de routeplanner van Google. De bijdragen worden door bestuurder en passagier beheerd.   E24 heeft niets met deze bijdrage te maken, brengt alleen passagiers en bestuurders bij elkaar.

 • Hoe wordt ik er beter op?

  Hoe wordt ik er beter op? De website en de diensten zijn strikt beperkt tot het leveren van een dienst voor bestuurder en passagier die als privépersonen een ridesharing organiserenE24 is een “dienst” om passagier en bestuurder bij elkaar te brengen. E24 biedt een dienst aan voor leden (Passagier en Bestuurder)die deze in staat stelt om contact met elkaar op te nemen om een “ridesharing; meerijden” te organiseren. De website is een communicatieplatform voor members die onderling afspraken kunnen maken. Bestuurder meldt zich bij E24 aan en vervolgens plaatst hij (zij) zijn rit. Bestuurder vraagt een bijdrage voor deze rit. De bijdrage  voor deze rit wordt op onze website vermeld. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om de betaling op het moment van de rit met de passagier te regelen. De bijdragen worden door bestuurder en passagier beheerd. E24 heeft niets met deze bijdrage te maken, brengt alleen passagiers en bestuurders bij elkaar.    

 • Hoe vind ik een rit?

  Hoe vind ik een Rit, E24 is een “dienst” om passagier en bestuurder bij elkaar te brengen. E24 biedt een dienst aan voor leden (Passagier en Bestuurder)die deze in staat stelt om contact met elkaar op te nemen om een “ridesharing; meerijden” te organiseren. De website en de diensten zijn strikt beperkt tot het leveren van een dienst voor bestuurder en passagier die als privépersonen een ridesharing organiseren. De website is een communicatieplatform voor members die onderling afspraken kunnen maken. De passagier betaalt een  x bedrag om de gegevens van de bestuurder te krijgen. Betaling gaat via iDeal of een andere methode. bestuurder meldt zich bij E24 aan en vervolgens plaatst hij (zij) zijn rit. Bestuurder vraagt een bijdrage voor deze rit. De bijdrage  voor deze rit wordt op onze website vermeld. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om de betaling op het moment van de rit met de passagier te regelen. De bijdragen worden door bestuurder en passagier beheerd. E24 heeft niets met deze bijdrage te maken, brengt alleen passagiers en bestuurders bij elkaar.    

 • Wat als iemand toch niet rijd?

  Wat als iemand toch niet rijd, betaaling moet u met de rijder zelf uimaaken E24 is een “dienst” om passagier en bestuurder bij elkaar te brengen. E24 biedt een dienst aan voor leden (Passagier en Bestuurder)die deze in staat stelt om contact met elkaar op te nemen om een “ridesharing; meerijden” te organiseren. De website en de diensten zijn strikt beperkt tot het leveren van een dienst voor bestuurder en passagier die als privépersonen een rid E24 heeft niets met deze bijdrage te maken, brengt alleen passagiers en bestuurders bij elkaar.    

Orgy